Чемпіонат України з аджиліті (юніори) 5-6.05.2021

Чемпіонат України з аджиліті (юніори) 5-6.05.202105 – 06 червня 2021 року в м. Черкаси Черкаської області відбувся чемпіонат України з аджиліті (юніори та юніорки).

Місце проведення: КСК «Мустанг» за адресою: м.Черкаси, вул. Смілянська, 132/1.

До участі у чемпіонаті України допускаються збірні команди Автономної Республіки Крим, областей, мм. Києва та Севастополя. Змагання особисто-командні.

Змагання проводяться за умови дотримання карантинних норм, а також інших вимог законодавства в частині запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з урахуванням фактичних обставин щодо епідемічної ситуації та зонування на дату проведення змагань, і відповідно до вимог щодо одночасного перебування учасників (спортсменів, тренерів, суддів) у спортивній споруді (місці проведення змагань).

Проведення змагань відбувається без глядачів за умови дотримання учасниками відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю стану здоров’я учасників.

Попередні заявки на участь у чемпіонаті України надсилаються не пізніше ніж за 14 днів до початку змагань на адресу: 87512, Донецька обл., м. Маріуполь, вул. Михайла Грушевського, 7/15 та електронну адресу: dogsport@i.ua.