Звернення до Міжнародної Федерації кінологічного спорту #StopRussianAggression

Звернення до Міжнародної Федерації кінологічного спорту #StopRussianAggressionСьогодні ми звертаємось до міжнародної спільноти через вторгнення Росії в Україну. Неспровокований акт агресії є великою трагедією не лише для нашої країни, а й для Європи та всього цивілізованого світу.

Українська федерація кінологічного спорту (UFCS) вирішила офіційно звернутися до Міжнародної федерації кінологічного спорту. Враховуючи військову агресію Росії проти України, UFCS вирішила направити відповідне звернення до IFCS щодо заборони участі всіх збірних та клубних команд Росії у будь-яких міжнародних змаганнях під егідою IFCS.

Також просимо розглянути питання про виключення Росії в особі будь-якої з її організацій з Міжнародної федерації кінологічного спорту.

Ми переможемо!

Слава Україні!

Дивитись текст звернення

 

Доповнено:

Щойно ми отримали відповідь від Kenneth Tatsch (IFCS Secretary-General), у якій він зазначив, що у IFCS отримали наше звернення і поставили це питання на обговорення з членами Ради. Kenneth Tatsch впевнений, що у IFCS згодні з тим, що вторгнення слід негайно припинити, і світ має діяти спільно, щоб покласти край будь-якій формі агресії. Від себе особисто Kenneth Tatsch бажає всім українцям безпеки та удачі у боротьбі за збереження своєї країни.

Звернення до Міжнародної Федерації кінологічного спорту #StopRussianAggression